Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Cornald Maas Een Eurovisie Veteraan

Cornald Maas: Een Eurovisie-veteraan

Een leven vol Eurovisie

Cornald Maas is van kinds af aan gefascineerd door het Eurovisie Songfestival. Sinds 1993 is hij betrokken bij het festival, eerst als commentator en later ook als lid van de Nederlandse selectiecommissie.

Een rijke geschiedenis

In de loop der jaren heeft Maas vele onvergetelijke momenten meegemaakt bij het Eurovisie Songfestival. Hij was erbij toen Nederland in 1957 zijn allereerste overwinning behaalde met "Net als toen". Hij zag ook de opkomst van ABBA in 1974 en de historische overwinning van Conchita Wurst in 2014.

Een nieuwe vorm van stemmen

In 2024 zal het Eurovisie Songfestival een nieuwe vorm van publieksstemmen introduceren. Maas is optimistisch over deze verandering en gelooft dat het het festival nog spannender zal maken. "Ik denk dat het een goede zet is", zei hij in een recent interview. "Het zal het publiek meer betrokken maken bij het proces."

Een blijvende passie

Ondanks de vele veranderingen in de loop der jaren, blijft Maas' passie voor het Eurovisie Songfestival onverminderd. Hij gelooft dat het festival een unieke gelegenheid biedt om mensen van over de hele wereld samen te brengen door middel van muziek. "Het is een moment waarop iedereen zijn verschillen vergeet en gewoon geniet van de show", zei Maas. "Dat is wat het Eurovisie Songfestival zo bijzonder maakt."



Televizier Nl


Https Www Telegraaf Nl Entertainment 1077545604 Cornald Maas Israel Kan Eurovisie Songfestival Winnen

Comments